Форво – азербејџански језик

Језик: азербејџански [Azərbaycan dili / آذربايجان ديلی] Пријави ме на азербејџански

  • Број говорника: 35.000.000
  • Број говорника на Форву: 203
  • Број изговорених речи: 10.903
  • Број неизговорених речи: 10
азербејџански

Усликао Indigoprime