Језик: бугарски [Български]

Пријави ме на бугарски

  • Број говорника: 12.000.000
  • Број говорника на Форву: 822
  • Број изговорених речи: 22.686
  • Број неизговорених речи: 132
  • бугарски

Најбољи изговори Додај реч

Погледај све

Нове речи за изговор Пријави ме

Погледај све