Форво – тибетански језик

Језик: тибетански [བོད་ཡིག] Пријави ме на тибетански

  • Број говорника: 6.000.000
  • Број говорника на Форву: 70
  • Број изговорених речи: 185
  • Број неизговорених речи: 181
тибетански

Усликао tracyhunter