Форво – шкотски гелски језик

Језик: шкотски гелски [Gàidhlig] Пријави ме на шкотски гелски

  • Број говорника: 100.000
  • Број говорника на Форву: 344
  • Број изговорених речи: 1.241
  • Број неизговорених речи: 651
шкотски гелски

Усликао Jay Galvin