Форво – кабардински језик

Језик: кабардински [Адыгэбзэ] Пријави ме на кабардински

  • Број говорника: 1.000.000
  • Број говорника на Форву: 45
  • Број изговорених речи: 1.148
  • Број неизговорених речи: 1.516