Форво – сицилијански језик

Језик: сицилијански [Sicilianu] Пријави ме на сицилијански

  • Број говорника: 8.000.000
  • Број говорника на Форву: 37
  • Број изговорених речи: 1.738
  • Број неизговорених речи: 1.102