Језик:

азербејџански

[az]

Назад на азербејџански

Категорија: noun

Пријави ме на noun

 • bankomat изговор bankomat
 • makaron изговор makaron
 • bar изговор bar
 • master изговор master
 • film изговор film
 • May изговор May
 • desert изговор desert
 • kanon изговор kanon
 • albatros изговор albatros
 • Malta изговор Malta
 • antonim изговор antonim
 • hind изговор hind
 • 4 изговор 4
 • 6 изговор 6
 • mina изговор mina
 • funt изговор funt
 • kapital изговор kapital
 • instinkt изговор instinkt
 • kal изговор kal
 • klub изговор klub
 • stadion изговор stadion
 • can изговор can
 • fanta изговор fanta
 • fani изговор fani
 • Alma изговор Alma
 • fata изговор fata
 • fizika изговор fizika
 • Stalin изговор Stalin
 • absurd изговор absurd
 • ekran изговор ekran