Језик:

курдски

[ku]

Назад на курдски

Категорија: names

Пријави ме на names

 • سۆهر изговор سۆهر
 • kade изговор kade
 • Jan изговор Jan
 • min изговор min
 • arinc изговор arinc
 • seyran изговор seyran
 • ji изговор ji
 • arz изговор arz
 • rawer изговор rawer
 • aman изговор aman
 • komar изговор komar
 • gund изговор gund
 • behre изговор behre
 • ax изговор ax
 • sahar изговор sahar
 • Kaj изговор Kaj
 • Rehn изговор Rehn
 • Komal изговор Komal