Категорија:

彩虹顏色

Пријави ме на 彩虹顏色

 • 白 изговор
  [ja]
 • 赤 изговор
  [ja]
 • 青 изговор
  [ja]
 • 紫 изговор
  [ja]
 • 橙 изговор
  [yue]
 • 黃 изговор
  [yue]
 • 藍 изговор
  [yue]
 • 綠 изговор
  [yue]