Категорија:

福建地名

Пријави ме на 福建地名

 • 福建 изговор 福建 [nan]
 • 晉江 изговор 晉江 [nan]
 • 集美 изговор 集美 [nan]
 • 廈門 изговор 廈門 [nan]
 • 永春 изговор 永春 [zh]
 • 杏林 изговор 杏林 [nan]
 • 福清 изговор 福清 [cdo]
 • 安海 изговор 安海 [nan]
 • 莆田 изговор 莆田 [wuu]
 • 安溪 изговор 安溪 [zh]
 • 福安 изговор 福安 [yue]
 • 水頭 изговор 水頭 [nan]
 • 磁灶 изговор 磁灶 [nan]
 • 湄洲 изговор 湄洲 [nan]
 • 永安 изговор 永安 [nan]
 • 漳平 изговор 漳平 [nan]
 • 石獅 изговор 石獅 [nan]
 • 福鼎 изговор 福鼎 [nan]
 • 徳化 изговор 徳化 [ja]
 • 鼓楼区 изговор 鼓楼区 [nan]
 • 龙岩 изговор 龙岩 [nan]
 • 惠安 изговор 惠安 [nan]
 • 南靖 изговор 南靖 [nan]
 • 白礁 изговор 白礁 [nan]
 • 浮宮 изговор 浮宮 [nan]
 • 閩侯 изговор 閩侯 [nan]
 • 台江区 изговор 台江区 [nan]
 • 仓山区 изговор 仓山区 [nan]
 • 青礁 изговор 青礁 [nan]
 • 海滄 изговор 海滄 [nan]
 • 海澄 изговор 海澄 [nan]
 • 晋安区 изговор 晋安区 [nan]
 • 长泰 изговор 长泰 [nan]
 • 南安市 изговор 南安市 [nan]
 • 長樂市 изговор 長樂市 [nan]
 • 同安區 изговор 同安區 [nan]
 • 東孚 изговор 東孚 [nan]
 • 隆教 изговор 隆教 [nan]
 • 霞美 изговор 霞美 [nan]
 • 仙都 изговор 仙都 [nan]
 • 黃厝 изговор 黃厝 [nan]
 • 珩山 изговор 珩山 [nan]
 • 舊鎮 изговор 舊鎮 [nan]
 • 閩清 изговор 閩清 [nan]
 • 佛壜 изговор 佛壜 [nan]
 • 石碼鎮 изговор 石碼鎮 [nan]
 • 官潯 изговор 官潯 [nan]
 • 東園 изговор 東園 [nan]
 • 角美鎮 изговор 角美鎮 [nan]
 • 鰲冠 изговор 鰲冠 [nan]
 • 翔安區 изговор 翔安區 [nan]
 • 西陂 изговор 西陂 [nan]
 • 肖厝 изговор 肖厝 [nan]