Категорија:

año

Пријави ме на año

  • 1985 изговор 1985 [ga]
  • 1980 изговор 1980 [en]
  • annu изговор annu [scn]
  • en un año изговор en un año [es]
  • Сними изговор за „mata hiti“ mata hiti [rap] Чека на изговор
  • Сними изговор за „tripantü“ tripantü [arn] Чека на изговор