Категорија:

abbreviation

Пријави ме на abbreviation

 • 1〜5部 изговор 1〜5部 [ja]
 • 20C изговор 20C [en]
 • 256k изговор 256k [en]
 • 2moro изговор 2moro [en]
 • A (alphabet and abbreviation) изговор A (alphabet and abbreviation) [en]
 • AAA изговор AAA [en]
 • Сними изговор за „aac“ aac [sah] Чека на изговор
 • AAVE изговор AAVE [fi]
 • abp изговор abp [pl]
 • abridgment изговор abridgment [en]
 • ACCA изговор ACCA [it]
 • ADSL изговор ADSL [en]
 • advert изговор advert [en]
 • adw. изговор adw. [pl]
 • afaik изговор afaik [en]
 • aga изговор aga [cs]
 • Ajax изговор Ajax [nl]
 • al. изговор al. [pl]
 • ALS изговор ALS [de]
 • AMD изговор AMD [en]
 • AOB изговор AOB [en]
 • API изговор API [is]
 • aPTT изговор aPTT [en]
 • arcybp [= arcybiskup] изговор arcybp [= arcybiskup] [pl]
 • art. изговор art. [pl]
 • ATC изговор ATC [en]
 • ATEC изговор ATEC [en]
 • aTV изговор aTV [en]
 • aughties изговор aughties [en]
 • avgas изговор avgas [en]
 • AWACS изговор AWACS [en]
 • AWD изговор AWD [en]
 • Сними изговор за „B2G“ B2G [en] Чека на изговор
 • BAE изговор BAE [en]
 • BAföG изговор BAföG [de]
 • BB изговор BB [sv]
 • BC изговор BC [en]
 • BCDD изговор BCDD [en]
 • Berks изговор Berks [en]
 • BFF изговор BFF [en]
 • bffl изговор bffl [en]
 • BHP изговор BHP [pl]
 • bi изговор bi [da]
 • bike изговор bike [en]
 • BKV ZRT. изговор BKV ZRT. [hu]
 • bm. изговор bm. [pl]
 • BMP изговор BMP [it]
 • Bopz изговор Bopz [nl]
 • bp. изговор bp. [pl]
 • BRB изговор BRB [en]
 • BrdU изговор BrdU [en]
 • Brit изговор Brit [en]
 • BTW изговор BTW [en]
 • c. изговор c. [fr]
 • C.E.O. изговор C.E.O. [en]
 • c.o. изговор c.o. [pl]
 • ca. изговор ca. [de]
 • cal изговор cal [es]
 • CANZUK изговор CANZUK [en]
 • Castell-Bank изговор Castell-Bank [de]
 • Сними изговор за „cazh“ cazh [en] Чека на изговор
 • CDU изговор CDU [de]
 • cf. изговор cf. [en]
 • CFO изговор CFO [en]
 • char (data) изговор char (data) [en]
 • Chevy изговор Chevy [en]
 • ci изговор ci [it]
 • cm изговор cm [en]
 • cm. изговор cm. [pl]
 • co-op изговор co-op [en]
 • conchie изговор conchie [en]
 • contraction изговор contraction [en]
 • CPA изговор CPA [en]
 • CPD изговор CPD [en]
 • CPR изговор CPR [en]
 • cru изговор cru [fr]
 • CSIRO изговор CSIRO [en]
 • CSV изговор CSV [en]
 • CTO изговор CTO [en]
 • CVID изговор CVID [en]
 • CVR изговор CVR [en]
 • D.O.B. изговор D.O.B. [en]
 • D.W.I. изговор D.W.I. [en]
 • Danhod изговор Danhod [en]
 • dca. изговор dca. [pl]
 • dea изговор dea [it]
 • dee изговор dee [it]
 • defo изговор defo [tr]
 • dem изговор dem [de]
 • DeReKo изговор DeReKo [de]
 • Destatis изговор Destatis [de]
 • didy изговор didy [en]
 • diminishment изговор diminishment [en]
 • dlan изговор dlan [sl]
 • DN изговор DN [sv]
 • DNA изговор DNA [en]
 • DNT изговор DNT [no]
 • dot. изговор dot. [pl]
 • dox изговор dox [za]
 • dpi изговор dpi [en]