Категорија:

abreviatura

Пријави ме на abreviatura

  • xoxo изговор xoxo [pt]
  • Colmich изговор Colmich [es]
  • ciu изговор ciu [ca]
  • Gencat изговор Gencat [ca]
  • Catsalut изговор Catsalut [ca]
  • afore изговор afore [en]
  • ADN изговор ADN [fr]
  • OSNI изговор OSNI [es]