Категорија:

aggettivo

Пријави ме на aggettivo

 • mobile изговор mobile [en]
 • pollo изговор pollo [es]
 • verde изговор verde [it]
 • poco изговор poco [es]
 • sexy изговор sexy [en]
 • idiota изговор idiota [pt]
 • bastante изговор bastante [es]
 • padre изговор padre [es]
 • cielo изговор cielo [it]
 • uno изговор uno [es]
 • maestro изговор maestro [es]
 • bolognese изговор bolognese [it]
 • madre изговор madre [es]
 • triste изговор triste [fr]
 • brillante изговор brillante [es]
 • alabastrino изговор alabastrino [es]
 • negro изговор negro [es]
 • marron изговор marron [fr]
 • agile изговор agile [en]
 • importante изговор importante [fr]
 • alto изговор alto [es]
 • fresco изговор fresco [it]
 • caro изговор caro [it]
 • amore изговор amore [it]
 • primo изговор primo [es]
 • gelato изговор gelato [it]
 • lui изговор lui [fr]
 • pronto изговор pronto [pt]
 • vivo изговор vivo [it]
 • oscuro изговор oscuro [es]
 • nord изговор nord [fr]
 • grave изговор grave [en]
 • extra изговор extra [en]
 • professional изговор professional [en]
 • avaro изговор avaro [es]
 • grigio изговор grigio [it]
 • moglie изговор moglie [it]
 • lindo изговор lindo [es]
 • ateo изговор ateo [gl]
 • allegro изговор allegro [it]
 • sordo изговор sordo [es]
 • argentino изговор argentino [es]
 • religioso изговор religioso [es]
 • quinto изговор quinto [es]
 • bello изговор bello [es]
 • sublime изговор sublime [en]
 • snob изговор snob [fr]
 • macchiato изговор macchiato [it]
 • extraterrestre изговор extraterrestre [es]
 • medio изговор medio [es]
 • interessante изговор interessante [pt]
 • inglese изговор inglese [it]
 • duro изговор duro [es]
 • pedante изговор pedante [es]
 • paziente изговор paziente [it]
 • amante изговор amante [it]
 • aleatorio изговор aleatorio [it]
 • alpino изговор alpino [it]
 • immune изговор immune [en]
 • recalcitrante изговор recalcitrante [it]
 • uomo изговор uomo [it]
 • tronco изговор tronco [es]
 • charmant изговор charmant [fr]
 • certo изговор certo [la]
 • raro изговор raro [es]
 • fascista изговор fascista [es]
 • difficile изговор difficile [fr]
 • comprensivo изговор comprensivo [es]
 • cuore изговор cuore [it]
 • largo изговор largo [it]
 • ingenuo изговор ingenuo [it]
 • insignificante изговор insignificante [es]
 • frizzante изговор frizzante [it]
 • italiano изговор italiano [it]
 • azzurro изговор azzurro [it]
 • presente изговор presente [es]
 • buono изговор buono [it]
 • gai изговор gai [fr]
 • profano изговор profano [es]
 • acceso изговор acceso [it]
 • adolescente изговор adolescente [es]
 • mediocre изговор mediocre [en]
 • fondo изговор fondo [es]
 • tipo изговор tipo [pt]
 • cieco изговор cieco [it]
 • cosmopolita изговор cosmopolita [it]
 • cioccolato изговор cioccolato [it]
 • infausto изговор infausto [es]
 • presunto изговор presunto [pt]
 • molto изговор molto [it]
 • nativo изговор nativo [es]
 • morale изговор morale [en]
 • ingrato изговор ingrato [pt]
 • stronzo изговор stronzo [it]
 • blu изговор blu [it]
 • fratello изговор fratello [it]
 • antivirus изговор antivirus [en]
 • contento изговор contento [es]
 • corto изговор corto [es]
 • destino изговор destino [es]