Категорија:

American slang

Пријави ме на American slang

 • ass изговор ass [en]
 • nerd изговор nerd [en]
 • Coke изговор Coke [en]
 • feather изговор feather [en]
 • hanky-panky изговор hanky-panky [en]
 • schmuck изговор schmuck [en]
 • booty изговор booty [en]
 • wimp изговор wimp [en]
 • rubber изговор rubber [en]
 • stir изговор stir [en]
 • buck изговор buck [en]
 • groovy изговор groovy [en]
 • nerdy изговор nerdy [en]
 • fudge изговор fudge [en]
 • gosh изговор gosh [en]
 • railroad изговор railroad [en]
 • jock изговор jock [en]
 • panhandler изговор panhandler [en]
 • delish изговор delish [en]
 • c'mon изговор c'mon [en]
 • snafu изговор snafu [en]
 • wannabee изговор wannabee [en]
 • fuzz изговор fuzz [en]
 • rugrats изговор rugrats [en]
 • dork изговор dork [en]
 • zoot suit изговор zoot suit [en]
 • bruh изговор bruh [en]
 • ez изговор ez [eu]
 • jive изговор jive [en]
 • chill изговор chill [en]
 • Schmalz изговор Schmalz [de]
 • shrink изговор shrink [en]
 • doen изговор doen [nl]
 • far out изговор far out [en]
 • toke изговор toke [en]
 • fink изговор fink [de]
 • toasted изговор toasted [en]
 • gofer изговор gofer [en]
 • capisce изговор capisce [it]
 • booty call изговор booty call [en]
 • flapper изговор flapper [en]
 • lats изговор lats [en]
 • fugly изговор fugly [en]
 • wannabe изговор wannabe [en]
 • natch изговор natch [en]
 • brewsky изговор brewsky [en]
 • reefer изговор reefer [en]
 • burb изговор burb [en]
 • nite изговор nite [ga]
 • rush hole изговор rush hole [en]
 • jass изговор jass [en]
 • tennies изговор tennies [en]
 • fleaflicker изговор fleaflicker [en]
 • goober изговор goober [en]
 • redonkulous изговор redonkulous [en]
 • boogers изговор boogers [en]
 • vajayjay изговор vajayjay [en]
 • 200K изговор 200K [en]
 • non-geek изговор non-geek [en]
 • hold-out изговор hold-out [en]
 • My boss is a butthole. изговор My boss is a butthole. [en]
 • unflub изговор unflub [en]
 • unpop изговор unpop [en]
 • simp изговор simp [en]
 • cooze изговор cooze [en]