Категорија:

anglo-Greek

Пријави ме на anglo-Greek

  • upsilon изговор upsilon [fr]
  • sigma изговор sigma [fr]
  • Heta изговор Heta [sv]
  • digamma изговор digamma [grc]
  • Sampi изговор Sampi [grc]
  • Qoppa изговор Qoppa [grc]