Категорија:

buddhism

Пријави ме на buddhism

 • tỳ kheo изговор tỳ kheo [vi]
 • Trülku изговор Trülku [de]
 • tỳ kheo ni изговор tỳ kheo ni [vi]
 • 善名称功德佛 изговор 善名称功德佛 [zh]
 • chánh tinh tấn изговор chánh tinh tấn [vi]
 • буддовость изговор буддовость [ru]
 • chánh ý изговор chánh ý [vi]
 • Chörten изговор Chörten [de]
 • suy nghĩ chân chính изговор suy nghĩ chân chính [vi]
 • chánh nghiệp изговор chánh nghiệp [vi]
 • đời sống chân chính изговор đời sống chân chính [vi]
 • hành động chân chính изговор hành động chân chính [vi]
 • 印順 изговор 印順 [zh]
 • bốn chân lý cao thượng изговор bốn chân lý cao thượng [vi]
 • chánh thân изговор chánh thân [vi]
 • 凡僧 [ぼんぞう] изговор 凡僧 [ぼんぞう] [ja]
 • lời nói chân chính изговор lời nói chân chính [vi]
 • chánh khẩu изговор chánh khẩu [vi]
 • lối sống chân chính изговор lối sống chân chính [vi]
 • 優婆塞 [うばそく] изговор 優婆塞 [うばそく] [ja]
 • 頓悟 [とんご] изговор 頓悟 [とんご] [ja]
 • chánh mạng изговор chánh mạng [vi]
 • đạo tám phần cao thượng изговор đạo tám phần cao thượng [vi]
 • chánh ngữ изговор chánh ngữ [vi]
 • Сними изговор за „Hinayana“ Hinayana [en | sa] Чека на изговор
 • Сними изговор за „Mrgadava“ Mrgadava [sa] Чека на изговор
 • Сними изговор за „śrāmaṇera“ śrāmaṇera [sa] Чека на изговор
 • Сними изговор за „ชาติหน้า“ ชาติหน้า [th] Чека на изговор
 • Сними изговор за „Mrigadava“ Mrigadava [sa] Чека на изговор
 • Сними изговор за „Benares“ Benares [bh | hi] Чека на изговор
 • Сними изговор за „Murdhajaraja“ Murdhajaraja [sa] Чека на изговор
 • Сними изговор за „Vimalakirti“ Vimalakirti [sa] Чека на изговор
 • Сними изговор за „Тathtigatagarbha“ Тathtigatagarbha [sa] Чека на изговор
 • Сними изговор за „บวช“ บวช [th] Чека на изговор
 • Сними изговор за „บาป“ บาป [th] Чека на изговор
 • Сними изговор за „sansara“ sansara [en] Чека на изговор
 • Сними изговор за „พรรษา“ พรรษา [th] Чека на изговор
 • Сними изговор за „Sarviistivada“ Sarviistivada [sa] Чека на изговор
 • Сними изговор за „Trāyastriṃśa“ Trāyastriṃśa [sa] Чека на изговор
 • Сними изговор за „Tusita“ Tusita [en] Чека на изговор
 • Сними изговор за „Saddharma Punkarika“ Saddharma Punkarika [sa] Чека на изговор
 • Сними изговор за „विमलकीर्ति“ विमलकीर्ति [sa] Чека на изговор
 • Сними изговор за „nirmanakaya“ nirmanakaya [hi] Чека на изговор
 • Сними изговор за „ཟླ་བ་གྲགས་པ་“ ཟླ་བ་གྲགས་པ་ [bo] Чека на изговор