Категорија:

buffalo

Пријави ме на buffalo

 • tȟatȟáŋka изговор tȟatȟáŋka [lkt]
 • ควาย изговор ควาย [th]
 • хуурах изговор хуурах [mn]
 • মোষ изговор মোষ [bn]
 • pühvel изговор pühvel [et]
 • Ɓauna изговор Ɓauna [ha]
 • جاموس изговор جاموس [ar]
 • буйвіл изговор буйвіл [uk]
 • bufalo изговор bufalo [eo]
 • バッファロー изговор バッファロー [ja]
 • trâu изговор trâu [vi]
 • בופֿלאָקס изговор בופֿלאָקס [yi]
 • bifelis изговор bifelis [lv]
 • mostos изговор mostos [cr]
 • buffall изговор buffall [is]
 • মহিষ изговор মহিষ [bn]
 • paskwâwi-mostos изговор paskwâwi-mostos [cr]
 • bufal изговор bufal [fur]
 • pté изговор pté [lkt]
 • bivaly изговор bivaly [hu]
 • puhveli изговор puhveli [fi]
 • tò изговор [ee]
 • bubalus, bubali изговор bubalus, bubali [la]
 • Сними изговор за „ussippaarsuaq“ ussippaarsuaq [kl] Чека на изговор
 • Сними изговор за „bùfalu“ bùfalu [co] Чека на изговор
 • Сними изговор за „biffel“ biffel [rm] Чека на изговор
 • Сними изговор за „dibidibadeeku“ dibidibadeeku [so] Чека на изговор
 • Сними изговор за „ídwèl“ ídwèl [mfo] Чека на изговор
 • Сними изговор за „bubhall“ bubhall [gd] Чека на изговор
 • Сними изговор за „unikanga“ unikanga [mi] Чека на изговор