Категорија:

fruit

Пријави ме на fruit

 • cirera изговор cirera [ca]
 • Gerd изговор Gerd [ca]
 • llimona изговор llimona [ca]
 • maduixa изговор maduixa [ca]
 • meló изговор meló [ca]
 • pinya изговор pinya [ca]
 • plàtan изговор plàtan [ca]
 • Poma изговор Poma [ca]
 • préssec изговор préssec [ca]
 • pruna изговор pruna [ca]
 • melóna изговор melóna [is]
 • sítróna изговор sítróna [is]
 • banani изговор banani [is]
 • epli изговор epli [is]
 • ferskja изговор ferskja [is]
 • hindberjum изговор hindberjum [is]
 • jarðarber изговор jarðarber [is]
 • kirsuber изговор kirsuber [is]
 • perur изговор perur [is]
 • líomóid изговор líomóid [ga]
 • úll изговор úll [ga]
 • apel изговор apel [ro]
 • aprikot изговор aprikot [ind]
 • ceri изговор ceri [ind]
 • nanas изговор nanas [ind]
 • pir изговор pir [lmo]
 • pisang изговор pisang [ind]
 • stroberi изговор stroberi [ind]
 • Сними изговор за „abiko“ abiko [ht] Чека на изговор
 • frèz изговор frèz [ht]
 • sitwon изговор sitwon [ht]
 • pèch изговор pèch [ht]
 • pòm изговор pòm [ht]
 • prin изговор prin [ro]
 • pwa изговор pwa [ht]
 • ameixa изговор ameixa [pt]
 • amorodo изговор amorodo [gl]
 • ananás изговор ananás [pt]
 • cereixa изговор cereixa [gl]
 • framboesa изговор framboesa [pt]
 • mazá изговор mazá [gl]
 • melocotón изговор melocotón [es]
 • pera изговор pera [es]
 • aprikoosi изговор aprikoosi [fi]
 • banaani изговор banaani [fi]
 • kirsikka изговор kirsikka [fi]
 • luumu изговор luumu [fi]
 • mansikka изговор mansikka [fi]
 • meloni изговор meloni [fi]
 • omena изговор omena [fi]
 • päärynä изговор päärynä [fi]
 • persikka изговор persikka [fi]
 • sitruuna изговор sitruuna [fi]
 • vadelma изговор vadelma [fi]
 • ananass изговор ananass [et]
 • aprikoos изговор aprikoos [et]
 • banaan изговор banaan [nl]
 • kirss изговор kirss [et]
 • maasikas изговор maasikas [et]
 • õun изговор õun [et]
 • pirn изговор pirn [et]
 • ploom изговор ploom [et]
 • sidrun изговор sidrun [et]
 • vaarikas изговор vaarikas [et]
 • virsik изговор virsik [et]
 • abrikoto изговор abrikoto [eo]
 • ananaso изговор ananaso [eo]
 • banano изговор banano [eo]
 • ĉerizo изговор ĉerizo [eo]
 • citrono изговор citrono [eo]
 • frago изговор frago [eo]
 • frambo изговор frambo [eo]
 • melono изговор melono [eo]
 • persiko изговор persiko [eo]
 • piro изговор piro [eo]
 • pruno изговор pruno [eo]
 • abrikos изговор abrikos [da]
 • æble изговор æble [da]
 • Blomme изговор Blomme [da]
 • fersken изговор fersken [da]
 • hindbær изговор hindbær [da]
 • jordbær изговор jordbær [no]
 • kirsebær изговор kirsebær [da]
 • pære изговор pære [no]
 • madaria изговор madaria [eu]
 • marrubi изговор marrubi [eu]
 • mugurdi изговор mugurdi [eu]
 • sagarra изговор sagarra [eu]
 • qovun изговор qovun [az]
 • albalı изговор albalı [az]
 • armud изговор armud [az]
 • banan изговор banan [sv]
 • çiyələk изговор çiyələk [az]
 • ərik изговор ərik [az]
 • gavalı изговор gavalı [az]
 • moruq изговор moruq [az]
 • şaftalı изговор şaftalı [az]
 • butë изговор butë [sq]
 • dardhë изговор dardhë [sq]
 • kajsi изговор kajsi [sq]