Категорија:

gramàtica

Пријави ме на gramàtica

 • ser изговор ser [es]
 • estar изговор estar [es]
 • querer изговор querer [es]
 • vivir изговор vivir [es]
 • escribir изговор escribir [es]
 • poder изговор poder [es]
 • subir изговор subir [es]
 • partir изговор partir [fr]
 • seguir изговор seguir [es]
 • sentir изговор sentir [fr]
 • pedir изговор pedir [es]
 • servir изговор servir [es]
 • abrir изговор abrir [es]
 • chocar изговор chocar [es]
 • discernir изговор discernir [es]
 • mentir изговор mentir [fr]
 • Haber изговор Haber [es]
 • pegar изговор pegar [es]
 • aparecer изговор aparecer [es]
 • traer изговор traer [es]
 • acordar изговор acordar [es]
 • repetir изговор repetir [es]
 • agradecer изговор agradecer [es]
 • divertir изговор divertir [es]
 • dividir изговор dividir [es]
 • acudir изговор acudir [es]
 • colgar изговор colgar [es]
 • teu изговор teu [pt]
 • valer изговор valer [es]
 • deber изговор deber [es]
 • esquecer изговор esquecer [pt]
 • bater изговор bater [pt]
 • arder изговор arder [es]
 • fundir изговор fundir [es]
 • pecar изговор pecar [pt]
 • adormecer изговор adormecer [pt]
 • competir изговор competir [es]
 • saír изговор saír [gl]
 • pulir изговор pulir [es]
 • sumir изговор sumir [es]
 • medir изговор medir [es]
 • votar изговор votar [pt]
 • preferir изговор preferir [es]
 • muxir изговор muxir [gl]
 • incidir изговор incidir [pt]
 • urdir изговор urdir [es]
 • referir изговор referir [es]
 • adherir изговор adherir [es]
 • lucir изговор lucir [es]
 • inferir изговор inferir [es]
 • transgredir изговор transgredir [es]
 • concernir изговор concernir [es]
 • ferir изговор ferir [pt]
 • aboiar изговор aboiar [pt]
 • cubrir изговор cubrir [es]
 • xogar изговор xogar [gl]
 • cumprir изговор cumprir [pt]
 • pronoms изговор pronoms [ca]
 • pór изговор pór [gl]
 • conferir изговор conferir [pt]
 • sufrir изговор sufrir [es]
 • varrer изговор varrer [pt]
 • els interrogatius изговор els interrogatius [ca]
 • transferir изговор transferir [es]
 • crer изговор crer [pt]
 • pruír изговор pruír [gl]
 • durmir: bulir изговор durmir: bulir [gl]
 • berrar изговор berrar [pt]
 • proferir изговор proferir [es]
 • deslucir изговор deslucir [es]
 • mulir изговор mulir [gl]
 • subjuntiu изговор subjuntiu [ca]
 • podrecer изговор podrecer [gl]
 • dicir изговор dicir [ast]
 • conjugacions изговор conjugacions [ca]
 • els indefinits изговор els indefinits [ca]
 • poñer изговор poñer [gl]
 • despir изговор despir [pt]
 • rebulir изговор rebulir [gl]
 • espir изговор espir [gl]
 • ruxir изговор ruxir [gl]
 • els quantitatius изговор els quantitatius [ca]
 • els possessius изговор els possessius [ca]
 • engulir изговор engulir [gl]
 • recubrir изговор recubrir [es]
 • davant de substantiu изговор davant de substantiu [ca]
 • entrelucir изговор entrelucir [gl]
 • dixerir изговор dixerir [gl]
 • diferir изговор diferir [es]
 • encima de изговор encima de [es]
 • pracer изговор pracer [gl]
 • encubrir изговор encubrir [es]
 • xurdir изговор xurdir [gl]
 • relucir изговор relucir [es]
 • posseïdor изговор posseïdor [ca]
 • apezar изговор apezar [gl]
 • inxerir изговор inxerir [gl]
 • forsetningar изговор forsetningar [is]
 • tusir изговор tusir [gl]
 • subterfuxir изговор subterfuxir [gl]