Категорија:

Malaysia

Пријави ме на Malaysia

 • Kuala Lumpur изговор Kuala Lumpur [en]
 • 馬來西亞 изговор 馬來西亞 [nan]
 • agar-agar изговор agar-agar [en]
 • マレーシア изговор マレーシア [ja]
 • Penang изговор Penang [en]
 • Roti Canai изговор Roti Canai [ms]
 • trong изговор trong [vi]
 • ringgit изговор ringgit [ms]
 • bodoh изговор bodoh [ms]
 • Chitty изговор Chitty [en]
 • 말레이시아 изговор 말레이시아 [ko]
 • East Indies изговор East Indies [en]
 • 雪蘭莪 изговор 雪蘭莪 [zh]
 • gemas изговор gemas [es]
 • muar изговор muar [pt]
 • Selangor изговор Selangor [ms]
 • Kroh изговор Kroh [de]
 • Teluk Intan изговор Teluk Intan [ms]
 • gurun изговор gurun [ind]
 • Malezyjczyk изговор Malezyjczyk [pl]
 • benut изговор benut [nl]
 • grik изговор grik [br]
 • Raub изговор Raub [de]
 • Jitra изговор Jitra [cs]
 • 馬来西亞 изговор 馬来西亞 [yue]
 • lenga изговор lenga [pms]
 • 大馬 изговор 大馬 [yue]
 • 雪兰莪 изговор 雪兰莪 [zh]
 • मलेशिया изговор मलेशिया [hi]
 • Сними изговор за „Ah Long“ Ah Long [en] Чека на изговор
 • Сними изговор за „Johore“ Johore [en] Чека на изговор