Категорија:

nàutica

Пријави ме на nàutica

  • Papa изговор Papa [fr]
  • marre изговор marre [fr]
  • proa изговор proa [pt]
  • babord изговор babord [ca]
  • fondejar изговор fondejar [ca]
  • estribord изговор estribord [ca]