Категорија:

pale

Пријави ме на pale

 • po palach изговор po palach [pl]
 • bleech изговор bleech [lb]
 • obciosane изговор obciosane [pl]
 • 蒼い изговор 蒼い [ja]
 • blade изговор blade [en]
 • blady изговор blady [pl]
 • palisada изговор palisada [pl]
 • ashen-faced изговор ashen-faced [en]
 • blada изговор blada [pl]
 • חיוור изговор חיוור [he]
 • pasty (texture) изговор pasty (texture) [en]
 • ghiarnu изговор ghiarnu [scn]
 • Сними изговор за „bljedy“ bljedy [hsb] Чека на изговор