Категорија:

personal pronoun

Пријави ме на personal pronoun

 • ich изговор ich [de]
 • she изговор she [en]
 • мы изговор мы [ru]
 • they изговор they [en]
 • sie изговор sie [de]
 • mich изговор mich [de]
 • he изговор he [en]
 • jullie изговор jullie [nl]
 • dir изговор dir [de]
 • dich изговор dich [de]
 • hij изговор hij [nl]
 • ihre изговор ihre [de]
 • uns изговор uns [de]
 • ty изговор ty [pl]
 • ihm изговор ihm [de]
 • ihn изговор ihn [de]
 • thou изговор thou [en]
 • mig изговор mig [sv]
 • wij изговор wij [nl]
 • ona изговор ona [tr]
 • zij изговор zij [nl]
 • Eure изговор Eure [de]
 • هي изговор هي [ar]
 • ono изговор ono [es]
 • eich изговор eich [pdc]
 • wy изговор wy [cy]
 • các chỉ изговор các chỉ [vi]
 • các chị ấy изговор các chị ấy [vi]
 • các ảnh изговор các ảnh [vi]
 • نحن изговор نحن [ar]
 • các cô ấy изговор các cô ấy [vi]
 • أنتَ изговор أنتَ [ar]
 • các anh ấy изговор các anh ấy [vi]
 • các ổng изговор các ổng [vi]
 • мене изговор мене [uk]
 • Sainteny изговор Sainteny [fr]
 • các ông ấy изговор các ông ấy [vi]
 • nó изговор nó [vi]
 • dihr изговор dihr [pdc]
 • 人代名詞 изговор 人代名詞 [ja]
 • ihne изговор ihne [pdc]
 • I (pronoun) изговор I (pronoun) [en]
 • менi изговор менi [uk]