Категорија:

personal pronouns

Пријави ме на personal pronouns

 • her изговор her [en]
 • ich изговор ich [de]
 • him изговор him [en]
 • them изговор them [en]
 • 俺 изговор [ja]
 • 俺様 изговор 俺様 [ja]
 • chúng ta изговор chúng ta [vi]
 • các ông изговор các ông [vi]
 • сен изговор сен [kk]
 • Innaga изговор Innaga [so]
 • أنتِ изговор أنتِ [ar]
 • các bà изговор các bà [vi]
 • các cô изговор các cô [vi]
 • các cổ изговор các cổ [vi]
 • chúng изговор chúng [vi]
 • Aniga изговор Aniga [so]
 • chúng nó изговор chúng nó [vi]
 • nhw изговор nhw [cy]
 • おら изговор おら [ja]
 • annaga изговор annaga [so]
 • chúng tôi изговор chúng tôi [vi]
 • Adiga изговор Adiga [so]
 • chúng mình изговор chúng mình [vi]
 • Isaga изговор Isaga [so]
 • おいら изговор おいら [ja]
 • mình изговор mình [vi]
 • Gouz mwngz изговор Gouz mwngz [za]
 • các chị изговор các chị [vi]
 • các anh изговор các anh [vi]