Категорија:

pilipino

Пријави ме на pilipino

 • lunes изговор lunes [es]
 • salamat изговор salamat [tl]
 • mahal изговор mahal [tl]
 • pag-ibig изговор pag-ibig [tl]
 • gabi изговор gabi [de]
 • Pinoy изговор Pinoy [tl]
 • Hapon изговор Hapon [ceb]
 • dalisay изговор dalisay [tl]
 • araw изговор araw [tl]
 • Pinay изговор Pinay [tl]
 • Sinta изговор Sinta [tl]
 • wagas изговор wagas [tl]
 • kapayapaan изговор kapayapaan [tl]
 • Pilipino изговор Pilipino [tl]
 • iniibig изговор iniibig [tl]
 • tunay изговор tunay [tl]
 • Bakit изговор Bakit [tl]
 • irog изговор irog [tl]
 • sinisinta изговор sinisinta [tl]
 • buwan изговор buwan [tl]
 • umaga изговор umaga [tl]
 • minamahal изговор minamahal [tl]
 • iniirog изговор iniirog [tl]
 • payapa изговор payapa [tl]