Категорија:

pronouns

Пријави ме на pronouns

 • anything изговор
  anything [en]
 • ich изговор
  ich [de]
 • which изговор
  which [en]
 • 你 изговор
  [zh]
 • we изговор
  we [en]
 • ei изговор
  ei [de]
 • wer изговор
  wer [de]
 • Mia изговор
  Mia [en]
 • あなた изговор
  あなた [ja]
 • 佢 изговор
  [hak]
 • моя изговор
  моя [ru]
 • мой изговор
  мой [ru]
 • 彼女 изговор
  彼女 [ja]
 • mig изговор
  mig [sv]
 • твой изговор
  твой [ru]
 • 汝 изговор
  [zh]
 • 彼 изговор
  [ja]
 • ти изговор
  ти [uk]
 • наш изговор
  наш [ru]
 • твоя изговор
  твоя [ru]
 • demonstrative изговор
  demonstrative [en]
 • わたくし изговор
  わたくし [ja]
 • li изговор
  li [it]
 • 너 изговор
  [ko]
 • Wem изговор
  Wem [de]
 • мои изговор
  мои [ru]
 • あたし изговор
  あたし [ja]
 • ваш изговор
  ваш [ru]
 • твои изговор
  твои [ru]
 • שלי изговор
  שלי [he]
 • наши изговор
  наши [ru]
 • 我々 изговор
  我々 [ja]
 • наше изговор
  наше [ru]
 • ваше изговор
  ваше [ru]
 • zie изговор
  zie [nl]
 • quis изговор
  quis [la]
 • той изговор
  той [chm]
 • jiH изговор
  jiH [tlh]
 • 貴方 изговор
  貴方 [ja]
 • お前 изговор
  お前 [ja]
 • 佢哋 изговор
  佢哋 [yue]
 • 彼女ら изговор
  彼女ら [ja]
 • наша изговор
  наша [ru]
 • わし изговор
  わし [ja]
 • maq изговор
  maq [vro]
 • eius изговор
  eius [la]
 • שלנו изговор
  שלנו [he]
 • יקרה משלי изговор
  יקרה משלי [he]
 • ваши изговор
  ваши [ru]
 • wederkerend voornaamwoord изговор
  wederkerend voornaamwoord [nl]
 • mah изговор
  mah [tlh]
 • yinz изговор
  yinz [en]
 • tian изговор
  tian [eo]
 • онзи изговор
  онзи [bg]
 • чьего изговор
  чьего [ru]
 • 妳 изговор
  [yue]
 • кім изговор
  кім [kk]
 • SoH изговор
  SoH [tlh]
 • ние изговор
  ние [bg]
 • анау изговор
  анау [ba]
 • ghaH изговор
  ghaH [tlh]
 • сен изговор
  сен [kk]
 • ŝi изговор
  ŝi [eo]
 • твое изговор
  твое [bg]
 • 'oH изговор
  'oH [tlh]
 • तुम изговор
  तुम [hi]
 • ĝi изговор
  ĝi [eo]
 • bih изговор
  bih [tlh]
 • tātou изговор
  tātou [mi]
 • това изговор
  това [bg]
 • тя изговор
  тя [bg]
 • кои изговор
  кои [bg]
 • хIун изговор
  хIун [ce]
 • 貴方たち изговор
  貴方たち [ja]
 • кой изговор
  кой [bg]
 • нелер изговор
  нелер [kk]
 • κανένας изговор
  κανένας [el]
 • тяхна изговор
  тяхна [bg]
 • chaH изговор
  chaH [tlh]
 • Ihro изговор
  Ihro [de]
 • техни изговор
  техни [bg]
 • вие изговор
  вие [bg]
 • негов изговор
  негов [bg]
 • ում изговор
  ում [hy]
 • 'e' изговор
  'e' [tlh]
 • καμιά изговор
  καμιά [el]
 • tlhIH изговор
  tlhIH [tlh]
 • тази изговор
  тази [bg]
 • tāua изговор
  tāua [mi]
 • заменки изговор
  заменки [mk]
 • καμία изговор
  καμία [el]
 • тяхно изговор
  тяхно [bg]
 • онова изговор
  онова [bg]
 • वो लोग изговор
  वो लोग [hi]
 • 君ら изговор
  君ら [ja]
 • този изговор
  този [bg]
 • तुम लोग изговор
  तुम लोग [hi]
 • seinige изговор
  seinige [de]
 • मै изговор
  मै [hi]
 • ضمایر изговор
  ضمایر [fa]