Категорија:

salitang kanto

Пријави ме на salitang kanto

 • Wais изговор Wais [tl]
 • cheng изговор cheng [tl]
 • Kepyas изговор Kepyas [tl]
 • chick изговор chick [en]
 • junkie изговор junkie [en]
 • jingle изговор jingle [en]
 • dodo изговор dodo [en]
 • junk изговор junk [en]
 • trip изговор trip [en]
 • goat изговор goat [en]
 • batuta изговор batuta [tl]
 • Сними изговор за „yut“ yut [tl] Чека на изговор
 • le Dakota изговор le Dakota [fr]
 • Watusi изговор Watusi [pt]
 • sikyo изговор sikyo [tl]
 • tsikiting изговор tsikiting [tl]
 • yakapsul изговор yakapsul [tl]
 • Сними изговор за „ginobasan“ ginobasan [tl] Чека на изговор
 • Japayuki изговор Japayuki [tl]
 • kotong изговор kotong [tl]
 • Сними изговор за „onon“ onon [tl | fuc] Чека на изговор
 • tigok изговор tigok [tl]
 • umboy изговор umboy [tl]
 • harang изговор harang [tl]
 • josko изговор josko [tl]
 • praning изговор praning [tl]
 • Сними изговор за „tsalak“ tsalak [tl] Чека на изговор
 • Сними изговор за „watot“ watot [tl] Чека на изговор
 • Сними изговор за „ismak“ ismak [tl] Чека на изговор
 • Сними изговор за „tandyent“ tandyent [tl] Чека на изговор