Категорија:

sants o santes

Пријави ме на sants o santes

 • David изговор David [en]
 • Aaron изговор Aaron [en]
 • Adam изговор Adam [en]
 • Sara изговор Sara [tt]
 • Diana изговор Diana [en]
 • Samuel изговор Samuel [es]
 • mar изговор mar [es]
 • Santiago изговор Santiago [en]
 • juli изговор juli [de]
 • Rafael изговор Rafael [pt]
 • Joan изговор Joan [en]
 • Jordi изговор Jordi [ca]
 • Jaume изговор Jaume [ca]
 • Alexandre изговор Alexandre [fr]
 • Mariana изговор Mariana [pt]
 • Marina изговор Marina [es]
 • aber изговор aber [de]
 • Jesús изговор Jesús [es]
 • Alfred изговор Alfred [en]
 • Roger изговор Roger [en]
 • Abel изговор Abel [en]
 • Albert изговор Albert [fr]
 • Pau изговор Pau [pt]
 • Joaquim изговор Joaquim [ca]
 • Artur изговор Artur [sv]
 • Marc изговор Marc [da]
 • Júlia изговор Júlia [ca]
 • Emmanuel изговор Emmanuel [fr]
 • januari изговор januari [sv]
 • Ernest изговор Ernest [en]
 • Adolf изговор Adolf [de]
 • Clement изговор Clement [en]
 • Josep изговор Josep [ind]
 • Joana изговор Joana [pt]
 • Miquel изговор Miquel [ca]
 • Francesc изговор Francesc [ca]
 • Oriol изговор Oriol [ca]
 • Lluc изговор Lluc [ca]
 • Víctor изговор Víctor [es]
 • Sabina изговор Sabina [it]
 • benet изговор benet [ca]
 • damas изговор damas [fr]
 • esteve изговор esteve [pt]
 • Eduard изговор Eduard [de]
 • Jutta изговор Jutta [de]
 • Sanna изговор Sanna [la]
 • dat изговор dat [la]
 • Jacinta изговор Jacinta [es]
 • pere изговор pere [ku]
 • Dagobert изговор Dagobert [de]
 • Justina изговор Justina [pt]
 • Manfred изговор Manfred [de]
 • Duna изговор Duna [hu]
 • margarida изговор margarida [pt]
 • Ramon изговор Ramon [ca]
 • Judit изговор Judit [sv]
 • Josefina изговор Josefina [ca]
 • Antoni изговор Antoni [ca]
 • Salomé изговор Salomé [ca]
 • Gaspar изговор Gaspar [es]
 • sandali изговор sandali [tl]
 • Juvenal изговор Juvenal [pt]
 • Carles изговор Carles [ca]
 • Dorotea изговор Dorotea [hr]
 • Sergi изговор Sergi [ca]
 • digna изговор digna [pt]
 • Guillem изговор Guillem [ca]
 • fidel изговор fidel [ca]
 • Llorenç изговор Llorenç [ca]
 • Doda изговор Doda [hi]
 • Baltasar изговор Baltasar [es]
 • Lluís изговор Lluís [ca]
 • Adalbert изговор Adalbert [de]
 • Delfina изговор Delfina [pt]
 • Àgape изговор Àgape [ca]
 • Urs изговор Urs [ro]
 • Diomedes изговор Diomedes [en]
 • sabel изговор sabel [eu]
 • Arnau изговор Arnau [ca]
 • roj изговор roj [zza]
 • Ricard изговор Ricard [ca]
 • deri изговор deri [tr]
 • Ulrica изговор Ulrica [sv]
 • Magne изговор Magne [ca]
 • Àbac изговор Àbac [ca]
 • romà изговор romà [ca]
 • Maria Teresa изговор Maria Teresa [ca]
 • Bernat изговор Bernat [ca]
 • Vicenç изговор Vicenç [ca]
 • Cosme изговор Cosme [pt]
 • Sagar изговор Sagar [eu]
 • Maria Rosa изговор Maria Rosa [ca]
 • Josafat изговор Josafat [pt]
 • Andreu изговор Andreu [ca]
 • dió изговор dió [hu]
 • dion изговор dion [eu]
 • Berenguer изговор Berenguer [ca]
 • manel изговор manel [af]
 • Úrsula изговор Úrsula [es]
 • Nicolau изговор Nicolau [pt]