Категорија:

verb - present tense

Пријави ме на verb - present tense

 • viu изговор viu [pt]
 • obliquo изговор obliquo [it]
 • compro изговор compro [es]
 • premia изговор premia [es]
 • puts изговор puts [en]
 • dono изговор dono [it]
 • Posen изговор Posen [de]
 • surt изговор surt [no]
 • venço изговор venço [ca]
 • Dol изговор Dol [tlh]
 • parla изговор parla [es]
 • beu изговор beu [nl]
 • poses изговор poses [en]
 • peix изговор peix [ca]
 • corro изговор corro [es]
 • tussen изговор tussen [nl]
 • cau изговор cau [ca]
 • neden изговор neden [tr]
 • copio изговор copio [es]
 • llegeixen изговор llegeixen [ca]
 • vull изговор vull [ca]
 • Mengen изговор Mengen [de]
 • ment изговор ment [fr]
 • torceu изговор torceu [pt]
 • creuen изговор creuen [ca]
 • juga изговор juga [ind]
 • pudim изговор pudim [pt]
 • perds изговор perds [fr]
 • moren изговор moren [no]
 • eet изговор eet [af]
 • valen изговор valen [sv]
 • Neda изговор Neda [hr]
 • fonem изговор fonem [sv]
 • parlo изговор parlo [it]
 • componen изговор componen [es]
 • Vota изговор Vota [es]
 • caps изговор caps [en]
 • deu изговор deu [ca]
 • perdeu изговор perdeu [pt]
 • ric изговор ric [ia]
 • baten изговор baten [de]
 • molen изговор molen [nl]
 • paguen изговор paguen [es]
 • Muny изговор Muny [de]
 • fita изговор fita [pt]
 • Rieu изговор Rieu [fr]
 • Nedo изговор Nedo [it]
 • aprenc изговор aprenc [ca]
 • batem изговор batem [pt]
 • Soleu изговор Soleu [oc]
 • prens изговор prens [tr]
 • puc изговор puc [ca]
 • viviu изговор viviu [pt]
 • prega изговор prega [pt]
 • vaig изговор vaig [ca]
 • clous изговор clous [fr]
 • estic изговор estic [ca]
 • heus изговор heus [la]
 • evacua изговор evacua [es]
 • recordo изговор recordo [pt]
 • solen изговор solen [da]
 • Rompo изговор Rompo [it]
 • necessito изговор necessito [it]
 • agraeix изговор agraeix [ca]
 • inicia изговор inicia [es]
 • fugiu изговор fugiu [pt]
 • sabem изговор sabem [pt]
 • creu изговор creu [ast]
 • unner изговор unner [vmf]
 • Admeto изговор Admeto [pt]
 • puja изговор puja [es]
 • caben изговор caben [es]
 • Venen изговор Venen [de]
 • trau изговор trau [no]
 • IX изговор IX [pl]
 • rac изговор rac [fr]
 • tenen изговор tenen [ca]
 • necessita изговор necessita [pt]
 • votes изговор votes [en]
 • corres изговор corres [es]
 • faig изговор faig [ca]
 • jaus изговор jaus [ca]
 • admets изговор admets [ca]
 • fugen изговор fugen [ca]
 • enveja изговор enveja [oc]
 • cabem изговор cabem [pt]
 • peixo изговор peixo [ca]
 • sóc изговор sóc [ca]
 • premies изговор premies [nl]
 • duus изговор duus [sc]
 • veig изговор veig [ca]
 • cobriu изговор cobriu [pt]
 • Plauen изговор Plauen [de]
 • surto изговор surto [pt]
 • Marxen изговор Marxen [de]
 • perdem изговор perdem [ca]
 • temen изговор temen [es]
 • volem изговор volem [ca]
 • dius изговор dius [an]
 • ments изговор ments [eu]