Кориснички профил: подаци, речи и изговори.
Датум Реч Изговор Подаци
04/05/2010 Quesnay [fr] Quesnay изговор Од jief
20/03/2010 Léon Walras [fr] Léon Walras изговор Од Constant
04/08/2009 expedito [es] expedito изговор Од fjglez
04/08/2009 asmático [es] asmático изговор 0 гласа
04/08/2009 menisco [es] menisco изговор 0 гласа
17/06/2009 perfeccionar [es] perfeccionar изговор 0 гласа
17/06/2009 avergonzarse [es] avergonzarse изговор 0 гласа
17/06/2009 hincapié [es] hincapié изговор 0 гласа
17/06/2009 hincar [es] hincar изговор 0 гласа
17/06/2009 arrodillado [es] arrodillado изговор 0 гласа
17/06/2009 genuflexo [es] genuflexo изговор 0 гласа
17/06/2009 significativo [es] significativo изговор 0 гласа
17/06/2009 caricatura [es] caricatura изговор 1 гласа
17/06/2009 floricultura [es] floricultura изговор 0 гласа
17/06/2009 apicultura [es] apicultura изговор 0 гласа
17/06/2009 avicultura [es] avicultura изговор 0 гласа
17/06/2009 geriatría [es] geriatría изговор 0 гласа
17/06/2009 acupuntura [es] acupuntura изговор 0 гласа
17/06/2009 silvicultura [es] silvicultura изговор 0 гласа
17/06/2009 forestación [es] forestación изговор 0 гласа
17/06/2009 puericultura [es] puericultura изговор 0 гласа
17/06/2009 ganadería [es] ganadería изговор 0 гласа
17/06/2009 agricultura [es] agricultura изговор 1 гласа
17/06/2009 fruticultura [es] fruticultura изговор 0 гласа
17/06/2009 horticultura [es] horticultura изговор 0 гласа
17/06/2009 perspicacia [es] perspicacia изговор 0 гласа
17/06/2009 cardíaco [es] cardíaco изговор 0 гласа
17/06/2009 policíaco [es] policíaco изговор 0 гласа
17/06/2009 paradisiaco [es] paradisiaco изговор 0 гласа
17/06/2009 paradisíaco [es] paradisíaco изговор 0 гласа