Кориснички профил: подаци, речи и изговори.
Датум Реч Изговор Гласова
04/10/2010 kostyme [no] kostyme изговор 1 гласа Најбољи изговор
04/10/2010 kvartal [no] kvartal изговор 0 гласа
04/10/2010 trau [no] trau изговор 0 гласа
04/10/2010 tak [no] tak изговор 0 гласа
04/10/2010 håpe [no] håpe изговор 0 гласа
04/10/2010 kontor [no] kontor изговор 0 гласа
04/10/2010 område [no] område изговор 0 гласа
04/10/2010 reklame [no] reklame изговор 0 гласа
04/10/2010 ro [no] ro изговор 0 гласа
04/10/2010 bråk [no] bråk изговор 0 гласа
04/10/2010 saus [no] saus изговор 0 гласа
04/10/2010 skjerf [no] skjerf изговор 0 гласа
04/10/2010 slott [no] slott изговор 0 гласа
04/10/2010 snøskred [no] snøskred изговор 0 гласа
04/10/2010 Svartedauden [no] Svartedauden изговор 0 гласа
04/10/2010 trygd [no] trygd изговор 0 гласа
04/10/2010 kua [no] kua изговор 0 гласа
04/10/2010 helt [no] helt изговор 0 гласа
04/10/2010 klokke [no] klokke изговор 0 гласа
04/10/2010 feil [no] feil изговор 0 гласа
04/10/2010 Peter Waage [no] Peter Waage изговор 1 гласа Најбољи изговор
04/10/2010 Cato Maximilian Guldberg [no] Cato Maximilian Guldberg изговор 0 гласа
04/10/2010 Sollid [no] Sollid изговор 0 гласа
02/10/2010 tårn [no] tårn изговор 1 гласа Најбољи изговор
02/10/2010 uavhengighet [no] uavhengighet изговор 1 гласа Најбољи изговор
02/10/2010 viskelær [no] viskelær изговор 1 гласа Најбољи изговор
02/10/2010 ser deg senere [no] ser deg senere изговор 0 гласа
02/10/2010 bilen [no] bilen изговор 1 гласа
02/10/2010 biler [no] biler изговор 2 гласа Најбољи изговор
02/10/2010 bilene [no] bilene изговор 1 гласа Најбољи изговор