Кориснички профил: подаци, речи и изговори.
Датум Реч Изговор Гласова
06/10/2008 Jacques Offenbach [fr] Jacques Offenbach изговор 0 гласа
06/10/2008 bière [fr] bière изговор -3 гласа
06/10/2008 joue [fr] joue изговор 0 гласа
06/10/2008 en [fr] en изговор 4 гласа Најбољи изговор
06/10/2008 coût [fr] coût изговор 0 гласа
06/10/2008 Grégory Coupet [fr] Grégory Coupet изговор 0 гласа
06/10/2008 coupe [fr] coupe изговор 1 гласа Најбољи изговор
06/10/2008 paon [fr] paon изговор 0 гласа
06/10/2008 faon [fr] faon изговор 0 гласа
06/10/2008 choeur [fr] choeur изговор 1 гласа Најбољи изговор
06/10/2008 parent [fr] parent изговор 2 гласа
06/10/2008 serpent [fr] serpent изговор 2 гласа Најбољи изговор
06/10/2008 travaux [fr] travaux изговор 2 гласа Најбољи изговор
06/10/2008 Joseph Nicéphore Niépce [fr] Joseph Nicéphore Niépce изговор 0 гласа
06/10/2008 Molière [fr] Molière изговор 0 гласа
06/10/2008 saloperie [fr] saloperie изговор 0 гласа
06/10/2008 seigneur [fr] seigneur изговор -1 гласа
06/10/2008 directrice [fr] directrice изговор 0 гласа
06/10/2008 Georges Bizet [fr] Georges Bizet изговор 1 гласа Најбољи изговор
06/10/2008 oignons [fr] oignons изговор 1 гласа Најбољи изговор
06/10/2008 fantastique [fr] fantastique изговор 2 гласа Најбољи изговор
06/10/2008 Karine [fr] Karine изговор 0 гласа
06/10/2008 Dordogne [fr] Dordogne изговор 1 гласа Најбољи изговор
06/10/2008 longtemps [fr] longtemps изговор 4 гласа Најбољи изговор
06/10/2008 étui [fr] étui изговор 0 гласа
06/10/2008 arbres [fr] arbres изговор 0 гласа
06/10/2008 habiter [fr] habiter изговор 1 гласа Најбољи изговор
06/10/2008 Belgique [fr] Belgique изговор 2 гласа Најбољи изговор
06/10/2008 épaules [fr] épaules изговор 0 гласа
06/10/2008 s'amuser [fr] s'amuser изговор 3 гласа Најбољи изговор