Кориснички профил: подаци, речи и изговори.
Датум Реч Изговор Гласова
05/11/2012 mandihy [mg] mandihy изговор 0 гласа
05/11/2012 voromahery [mg] voromahery изговор 0 гласа
05/11/2012 mitsangatsangana [mg] mitsangatsangana изговор 0 гласа
05/11/2012 Rahampitso [mg] Rahampitso изговор 0 гласа
05/11/2012 miresaka [mg] miresaka изговор 0 гласа
05/11/2012 vazaha [mg] vazaha изговор 0 гласа
05/11/2012 marikivy [mg] marikivy изговор 0 гласа
05/11/2012 manao ahoana, salama [mg] manao ahoana, salama изговор 0 гласа
05/11/2012 fahasoavana [mg] fahasoavana изговор 0 гласа
05/11/2012 vary [mg] vary изговор 0 гласа
05/11/2012 manome fanomezana [mg] manome fanomezana изговор 0 гласа
05/11/2012 mihazakazaka [mg] mihazakazaka изговор 0 гласа
05/11/2012 mianatra [mg] mianatra изговор 0 гласа
05/11/2012 mandry [mg] mandry изговор 0 гласа
05/11/2012 manampy tanana [mg] manampy tanana изговор 0 гласа
05/11/2012 mamaky [mg] mamaky изговор 0 гласа
05/11/2012 miantsena [mg] miantsena изговор 0 гласа
05/11/2012 Tonga [mg] Tonga изговор 0 гласа
05/11/2012 miverina [mg] miverina изговор 0 гласа
05/11/2012 mainty [mg] mainty изговор 0 гласа
05/11/2012 mila [mg] mila изговор 0 гласа
05/11/2012 maitso [mg] maitso изговор 0 гласа
05/11/2012 manga [mg] manga изговор 0 гласа
05/11/2012 matematika [mg] matematika изговор 0 гласа
05/11/2012 fotsy [mg] fotsy изговор 0 гласа
05/11/2012 ekolojia [mg] ekolojia изговор 0 гласа
05/11/2012 soavaly [mg] soavaly изговор 0 гласа
05/11/2012 mena [mg] mena изговор 0 гласа
05/11/2012 siansa [mg] siansa изговор 0 гласа
05/11/2012 Nosy Be [mg] Nosy Be изговор 0 гласа