Кориснички профил: подаци, речи и изговори.
Датум Реч Изговор Подаци
27/01/2021 Bjørnsrud [no] Чека на изговор Чека на изговор
31/10/2020 نوشی دادگستر [fa] Чека на изговор Чека на изговор
31/10/2020 Nooshi Dadgostar [sv] Чека на изговор Чека на изговор
13/12/2019 Jan Gintberg [da] Jan Gintberg изговор Од lingodingo
25/03/2019 Andebu [no] Andebu изговор Од FredrikMH
26/11/2018 Solrunn [no] Solrunn изговор Од kytrinyx
29/10/2018 optimer [da] optimer изговор Од Krelle
29/08/2018 Volbeat [da] Volbeat изговор Од Krelle
15/08/2018 arkiver [da] arkiver изговор Од Krelle
13/08/2018 Møyfrid [no] Møyfrid изговор Од FredrikMH
19/07/2018 Bourbon [da] Bourbon изговор Од lingodingo
18/07/2018 bureaumarked [da] bureaumarked изговор Од lingodingo
06/11/2012 östkustskt [sv] östkustskt изговор 1 гласа Најбољи изговор