Корисник:

lamguage_pronounciation_man

Пријави ме на корисника lamguage_pronounciation_man

Кориснички профил: подаци, речи и изговори.
Датум Реч Изговор Подаци
05/07/2010 yaşındasınız [tr] yaşındasınız изговор Од ninjacell
05/07/2010 trilyon [tr] trilyon изговор Од ninjacell
05/07/2010 milyar [tr] milyar изговор Од ninjacell
05/07/2010 milyon [tr] milyon изговор Од ninjacell
26/04/2010 尾根 [ja] 尾根 изговор Од sorechaude
26/04/2010 [ja] 拳 изговор Од sorechaude
26/04/2010 フロントキック [ja] フロントキック изговор Од ynishida
26/04/2010 maegeri [ja] maegeri изговор Од ynishida
16/02/2010 viola [de] viola изговор Од Markuz
16/02/2010 kornett [de] kornett изговор Од airess
10/01/2010 plezure [eo] plezure изговор Од belgabirdo
10/01/2010 nomita [eo] nomita изговор Од belgabirdo
06/01/2010 übe [de] übe изговор Од fominta
12/12/2009 شكرا لك [ar] شكرا لك изговор Од jasmen
12/12/2009 Dia Duit [ga] Dia Duit изговор Од Brendan
09/12/2009 Lieblingsfarbe [de] Lieblingsfarbe изговор Од ziehel
08/12/2009 zweihundertsechsundvierzig [de] zweihundertsechsundvierzig изговор Од Atze84
08/12/2009 dreitausend [de] dreitausend изговор Од fominta