Кориснички профил: подаци, речи и изговори.
Датум Реч Изговор Гласова
08/03/2012 muguete [es] muguete изговор 0 гласа
08/03/2012 Francisco Javier Castaños [es] Francisco Javier Castaños изговор 0 гласа
08/03/2012 wafle [es] wafle изговор 0 гласа
08/03/2012 peltre [es] peltre изговор 0 гласа
08/03/2012 Aqueménida [es] Aqueménida изговор 0 гласа
08/03/2012 mofle [es] mofle изговор 0 гласа
08/03/2012 saltear [es] saltear изговор 0 гласа
08/03/2012 embravecerse [es] embravecerse изговор 0 гласа
08/03/2012 agringar [es] agringar изговор 0 гласа
08/03/2012 terminaciones [es] terminaciones изговор 0 гласа
08/03/2012 pulse [es] pulse изговор 0 гласа
08/03/2012 si no es [es] si no es изговор 0 гласа
08/03/2012 suscríbase [es] suscríbase изговор 0 гласа
08/03/2012 obtendrá [es] obtendrá изговор 0 гласа
08/03/2012 restricciones [es] restricciones изговор 0 гласа
04/03/2012 sonríes [es] sonríes изговор 1 гласа Најбољи изговор
04/03/2012 encienden [es] encienden изговор 1 гласа Најбољи изговор
02/03/2012 efeso [es] efeso изговор 0 гласа
02/03/2012 almaraz [es] almaraz изговор 0 гласа
02/03/2012 chirivía [es] chirivía изговор 0 гласа
02/03/2012 mandatorio [es] mandatorio изговор 0 гласа
02/03/2012 Gertrudis [es] Gertrudis изговор 0 гласа
28/02/2012 Quetzalcōātl [nah] Quetzalcōātl изговор 0 гласа
28/02/2012 Coyolxauhqui [nah] Coyolxauhqui изговор 0 гласа
28/02/2012 Xiomara [es] Xiomara изговор 0 гласа
28/02/2012 pecuniario [es] pecuniario изговор 0 гласа
28/02/2012 resarcimiento [es] resarcimiento изговор 0 гласа
28/02/2012 abstracción [es] abstracción изговор 0 гласа
28/02/2012 vigencia [es] vigencia изговор 0 гласа
28/02/2012 constituyente [es] constituyente изговор 0 гласа