Кориснички профил: подаци, речи и изговори.
Датум Реч Изговор Гласова
07/06/2011 不只 [zh] 不只 изговор 0 гласа
07/06/2011 不止 [zh] 不止 изговор 0 гласа
07/06/2011 不知天高地厚 [zh] 不知天高地厚 изговор 0 гласа
07/06/2011 不知所终 [zh] 不知所终 изговор 0 гласа
07/06/2011 不知所云 [zh] 不知所云 изговор 0 гласа
07/06/2011 不知所措 [zh] 不知所措 изговор 0 гласа
07/06/2011 不知死活 [zh] 不知死活 изговор 0 гласа
07/06/2011 不知进退 [zh] 不知进退 изговор 0 гласа
07/06/2011 不知凡几 [zh] 不知凡几 изговор 0 гласа
07/06/2011 不知不觉 [zh] 不知不觉 изговор -1 гласа
07/06/2011 不支 [zh] 不支 изговор 0 гласа
07/06/2011 不正之风 [zh] 不正之风 изговор -1 гласа
07/06/2011 不争 [zh] 不争 изговор 0 гласа
07/06/2011 不振 [zh] 不振 изговор 0 гласа
07/06/2011 不折不扣 [zh] 不折不扣 изговор 0 гласа
07/06/2011 不怎么样 [zh] 不怎么样 изговор 0 гласа
07/06/2011 不择手段 [zh] 不择手段 изговор 0 гласа
07/06/2011 不赞一词 [zh] 不赞一词 изговор 0 гласа
07/06/2011 不在话下 [zh] 不在话下 изговор 0 гласа
07/06/2011 不约而同 [zh] 不约而同 изговор 0 гласа
07/06/2011 不虞 [zh] 不虞 изговор 0 гласа
07/06/2011 不由自主 [zh] 不由自主 изговор 0 гласа
07/06/2011 不由得 [zh] 不由得 изговор 0 гласа
07/06/2011 不用 [zh] 不用 изговор 1 гласа Најбољи изговор
07/06/2011 不翼而飞 [zh] 不翼而飞 изговор 0 гласа
07/06/2011 不亦乐乎 [zh] 不亦乐乎 изговор 0 гласа
07/06/2011 不义之财 [zh] 不义之财 изговор 0 гласа
07/06/2011 不以为意 [zh] 不以为意 изговор 0 гласа
07/06/2011 不以为然 [zh] 不以为然 изговор 0 гласа
07/06/2011 不已 [zh] 不已 изговор 0 гласа