Категорија:

adolescent

Пријави ме на adolescent

 • adolescente изговор adolescente [es]
 • 사춘기 изговор 사춘기 [ko]
 • เด็กวัยรุ่น изговор เด็กวัยรุ่น [th]
 • בוגר изговор בוגר [he]
 • krennard изговор krennard [br]
 • jonken изговор jonken [lb]
 • tama wahine изговор tama wahine [mi]
 • miejòme изговор miejòme [oc]
 • pubertetlija изговор pubertetlija [hr]
 • zovenéto изговор zovenéto [vec]
 • gaztetxo изговор gaztetxo [eu]
 • падлетак изговор падлетак [be]
 • glasoed изговор glasoed [cy]
 • 思春期の изговор 思春期の [ja]
 • Сними изговор за „mokenaboholo“ mokenaboholo [st] Чека на изговор
 • Сними изговор за „mosima“ mosima [tn] Чека на изговор
 • Сними изговор за „sakanjaza“ sakanjaza [mg] Чека на изговор
 • Сними изговор за „giuvenila“ giuvenila [rm] Чека на изговор
 • Сними изговор за „umwangavu“ umwangavu [rw] Чека на изговор
 • Сними изговор за „umwanghavu“ umwanghavu [rw] Чека на изговор
 • Сними изговор за „vantojaza“ vantojaza [mg] Чека на изговор
 • Сними изговор за „bakenaboholo“ bakenaboholo [st] Чека на изговор
 • Сними изговор за „adoleszén“ adoleszén [an] Чека на изговор