Категорија:

bang

Пријави ме на bang

  • walić изговор walić [pl]
  • uderzy изговор uderzy [pl]
  • rąbnąć изговор rąbnąć [pl]
  • rymnięcie изговор rymnięcie [pl]
  • rymnąć изговор rymnąć [pl]
  • kolizja изговор kolizja [pl]
  • bang изговор bang [en]
  • 방 изговор [ko]