Категорија:

corn

Пријави ме на corn

 • mais изговор mais [fr]
 • Rogi изговор Rogi [pl]
 • 옥수수 изговор 옥수수 [ko]
 • grán bhuí изговор grán bhuí [ga]
 • rís изговор rís [ga]
 • 玉蜀黍 изговор 玉蜀黍 [zh]
 • Tlacoyo изговор Tlacoyo [es]
 • cnáib изговор cnáib [ga]
 • eorna изговор eorna [ga]
 • coirce изговор coirce [ga]
 • pozol изговор pozol [es]
 • 苞羅粟 изговор 苞羅粟 [wuu]
 • nixtamal изговор nixtamal [es]
 • 菠萝黍 изговор 菠萝黍 [wuu]
 • ráib изговор ráib [ga]
 • śruboroga изговор śruboroga [pl]
 • cruithneacht изговор cruithneacht [ga]
 • odcisk изговор odcisk [pl]
 • líon изговор líon [ga]
 • odciski изговор odciski [pl]
 • toumorokoshi изговор toumorokoshi [ja]
 • سوان٘گ изговор سوان٘گ [ur]
 • maiskolbe изговор maiskolbe [no]
 • Сними изговор за „tiswin“ tiswin [en] Чека на изговор
 • Сними изговор за „tulapai“ tulapai [en] Чека на изговор
 • Сними изговор за „lazût“ lazût [zza] Чека на изговор