Категорија:

how are you

Пријави ме на how are you

 • hello изговор hello [en]
 • 你好嗎 изговор 你好嗎 [yue]
 • Hur mår du? изговор Hur mår du? [sv]
 • mba'éichapa изговор mba'éichapa [gn]
 • كيف حالك изговор كيف حالك [ar]
 • Hvordan har du det? изговор Hvordan har du det? [da]
 • como estas изговор como estas [pap]
 • Stockert & Cie изговор Stockert & Cie [fr]
 • Khubi изговор Khubi [fa]
 • Bagu Nara изговор Bagu Nara [te]
 • Necəsən изговор Necəsən [az]
 • aniish naa изговор aniish naa [oj]
 • chawany изговор chawany [ku]
 • സുഖാണോ изговор സുഖാണോ [ml]
 • કેમ છે? изговор કેમ છે? [gu]
 • Сними изговор за „bIpIv'a'“ bIpIv'a' [tlh] Чека на изговор
 • Сними изговор за „Къалайса?“ Къалайса? [krc] Чека на изговор
 • Сними изговор за „ສະບາຍດີ​“ ສະບາຍດີ​ [lo] Чека на изговор