Категорија:

letter name

Пријави ме на letter name

 • a изговор a [en]
 • ele изговор ele [pt]
 • ce изговор ce [fr]
 • ü изговор ü [de]
 • ß изговор ß [de]
 • jota изговор jota [es]
 • alpha изговор alpha [en]
 • ĥ изговор ĥ [eo]
 • ŭ изговор ŭ [eo]
 • vu изговор vu [fr]
 • ĝ изговор ĝ [eo]
 • ŝ изговор ŝ [eo]
 • Ђ ђ изговор Ђ ђ [sr]
 • omicron изговор omicron [en]
 • Î изговор Î [ro]
 • ĵ изговор ĵ [eo]
 • gi изговор gi [no]
 • chi (ち) изговор chi (ち) [ja]
 • capa изговор capa [pt]
 • Љ љ изговор Љ љ [sr]
 • aca изговор aca [lmo]
 • Ћ ћ изговор Ћ ћ [sr]
 • Ч ч изговор Ч ч [sr]
 • eme изговор eme [eu]
 • ț изговор ț [ro]
 • ĉ изговор ĉ [eo]
 • Џ џ изговор Џ џ [sr]
 • Б б изговор Б б [sr]
 • אלף изговор אלף [he]
 • חֵית изговор חֵית [he]
 • Ж ж изговор Ж ж [sr]
 • Ј ј изговор Ј ј [sr]
 • П п изговор П п [sr]
 • З з изговор З з [sr]
 • Л л изговор Л л [sr]
 • У у изговор У у [sr]
 • Њ њ изговор Њ њ [sr]
 • erra (nf) изговор erra (nf) [sro]
 • К к изговор К к [sr]
 • ema (nf) изговор ema (nf) [sro]
 • Ц ц изговор Ц ц [sr]
 • A a изговор A a [sr]
 • ሒ изговор [am]
 • scèscia изговор scèscia [sro]
 • Т т изговор Т т [sr]
 • Е е изговор Е е [sr]
 • ti (n.) изговор ti (n.) [sro]
 • enna (nf) изговор enna (nf) [sro]
 • Р р изговор Р р [sr]
 • essa (nf) изговор essa (nf) [sro]
 • М м изговор М м [sr]
 • Н н изговор Н н [sr]
 • efa (nf) изговор efa (nf) [sro]
 • В в изговор В в [sr]
 • С с изговор С с [sr]
 • Х х изговор Х х [sr]
 • di (nf) изговор di (nf) [sro]
 • zéta изговор zéta [cs]
 • О о изговор О о [sr]
 • ci (n.) изговор ci (n.) [sro]
 • vu dòpia изговор vu dòpia [sro]
 • И и изговор И и [sr]
 • i grega изговор i grega [sro]
 • ella (nf) изговор ella (nf) [sro]
 • ሑ изговор [am]
 • Д д изговор Д д [sr]
 • cu (nf) изговор cu (nf) [sro]
 • Г г изговор Г г [sr]
 • Ф ф изговор Ф ф [sr]
 • Сними изговор за „ላ“ [am] Чека на изговор
 • Сними изговор за „ሖ“ [am] Чека на изговор
 • Сними изговор за „ሕ“ [am] Чека на изговор
 • Сними изговор за „ሔ“ [am] Чека на изговор
 • Сними изговор за „ሓ“ [am] Чека на изговор
 • Сними изговор за „ሐ“ [am] Чека на изговор
 • Сними изговор за „ሎ“ [am] Чека на изговор
 • Сними изговор за „ል“ [am] Чека на изговор
 • Сними изговор за „ሌ“ [am] Чека на изговор
 • Сними изговор за „ሀ“ [am] Чека на изговор
 • Сними изговор за „ሊ“ [am] Чека на изговор
 • Сними изговор за „ሉ“ [am] Чека на изговор
 • Сними изговор за „ለ“ [am] Чека на изговор
 • Сними изговор за „ሆ“ [am] Чека на изговор
 • Сними изговор за „ህ“ [am] Чека на изговор
 • Сними изговор за „ሄ“ [am] Чека на изговор
 • Сними изговор за „ሃ“ [am] Чека на изговор
 • Сними изговор за „ሂ“ [am] Чека на изговор
 • Сними изговор за „ሁ“ [am] Чека на изговор