Категорија:

meses do ano

Пријави ме на meses do ano

 • abril изговор
  abril [es]
 • novembro изговор
  novembro [eo]
 • Janeiro изговор
  Janeiro [pt]
 • maio изговор
  maio [pt]
 • outubro изговор
  outubro [pt]
 • xullo изговор
  xullo [gl]
 • xuño изговор
  xuño [gl]
 • febreiro изговор
  febreiro [gl]
 • decembro изговор
  decembro [eo]