Категорија:

nose

Пријави ме на nose

 • agong изговор agong [ilo]
 • burun изговор burun [tr]
 • dziurka w nosie изговор dziurka w nosie [pl]
 • Сними изговор за „enyindo“ enyindo [lg] Чека на изговор
 • ilong изговор ilong [tl]
 • imi изговор imi [ig]
 • jaanzh изговор jaanzh [oj]
 • Сними изговор за „kə́nzà“ kə́nzà [kr] Чека на изговор
 • kinol изговор kinol [pl]
 • mikot изговор mikot [cr]
 • miskiwan изговор miskiwan [cr]
 • Näs изговор Näs [sv]
 • nasal spray изговор nasal spray [en]
 • nasca изговор nasca [scn]
 • Nasenstecker изговор Nasenstecker [de]
 • nen изговор nen [ca]
 • nos изговор nos [la]
 • nose изговор nose [en]
 • nosek изговор nosek [pl]
 • Сними изговор за „nzunu“ nzunu [kmb] Чека на изговор
 • nǀuutyu изговор nǀuutyu [ngh]
 • onk изговор onk [wa]
 • proboscis изговор proboscis [en]
 • qhov ntswg изговор qhov ntswg [hmn]
 • rhinolith изговор rhinolith [en]
 • senqa изговор senqa [qu]
 • snot изговор snot [en]
 • snouting изговор snouting [en]
 • snub-nosed изговор snub-nosed [en]
 • Sròn изговор Sròn [gd]
 • tamponada изговор tamponada [pl]
 • trubbnäsa изговор trubbnäsa [sv]
 • πλατσομύτα изговор πλατσομύτα [el]
 • πλατσομύτης изговор πλατσομύτης [el]
 • քիթ изговор քիթ [hy]
 • אף изговор אף [he]
 • أنفٌ изговор أنفٌ [ar]
 • بینی изговор بینی [fa]
 • پونز изговор پونز [fa]
 • لوت изговор لوت [fa]
 • নাক изговор নাক [bn]