Категорија:

ox

Пријави ме на ox

 • ga изговор ga [nl]
 • idi изговор idi [eu]
 • ষাঁড় изговор ষাঁড় [bn]
 • vůl изговор vůl [cs]
 • bov изговор bov [tlh]
 • un bœuf, des bœufs изговор un bœuf, des bœufs [fr]
 • вол изговор вол [ru]
 • saniya изговор saniya [ha]
 • 牛頭馬面 изговор 牛頭馬面 [zh]
 • dibi изговор dibi [so]
 • uxi изговор uxi [pt]
 • bue изговор bue [it]
 • voi (armali) изговор voi (armali) [scn]
 • שור изговор שור [he]
 • bò изговор bò [vi]
 • omby изговор omby [mg]
 • vērsis изговор vērsis [lv]
 • härg изговор härg [et]
 • วัว изговор วัว [th]
 • ökör изговор ökör [hu]
 • agenduz изговор agenduz [kab]
 • 牡牛 изговор 牡牛 [ja]
 • bèf изговор bèf [ht]
 • बैल изговор बैल [hi]
 • Сними изговор за „fê“ [kr | rgn] Чека на изговор
 • Сними изговор за „osko“ osko [rom] Чека на изговор
 • Сними изговор за „woł“ woł [hsb] Чека на изговор
 • Сними изговор за „biòu“ biòu [frp] Чека на изговор
 • Сними изговор за „ussik“ ussik [kl] Чека на изговор
 • Сними изговор за „boie“ boie [co] Чека на изговор
 • Сними изговор за „inkhabi“ inkhabi [ss] Чека на изговор
 • Сними изговор за „ngombe“ ngombe [kg | sw | pln | kmb] Чека на изговор