Категорија:

piante

Пријави ме на piante

 • mais изговор mais [fr]
 • anemone изговор anemone [en]
 • cipolla изговор cipolla [it]
 • Melissa изговор Melissa [en]
 • Veronica изговор Veronica [it]
 • melanzana изговор melanzana [it]
 • orzo изговор orzo [it]
 • cola изговор cola [es]
 • porro изговор porro [it]
 • brillo изговор brillo [es]
 • fiore изговор fiore [it]
 • zenzero изговор zenzero [it]
 • aglio изговор aglio [it]
 • Erica изговор Erica [en]
 • pomodoro изговор pomodoro [it]
 • aloe изговор aloe [es]
 • coca изговор coca [pt]
 • pisello изговор pisello [it]
 • Avena изговор Avena [es]
 • rucola изговор rucola [it]
 • lavanda изговор lavanda [it]
 • ontano изговор ontano [it]
 • origano изговор origano [it]
 • glicine изговор glicine [it]
 • eucalipto изговор eucalipto [pt]
 • peonia изговор peonia [it]
 • tamarindo изговор tamarindo [pt]
 • sedano изговор sedano [it]
 • tremolo изговор tremolo [it]
 • dragoncello изговор dragoncello [it]
 • melone изговор melone [de]
 • quercia изговор quercia [it]
 • Gaggia изговор Gaggia [it]
 • finocchio изговор finocchio [it]
 • fagiolo изговор fagiolo [it]
 • edera изговор edera [it]
 • pervinca изговор pervinca [pt]
 • acanto изговор acanto [it]
 • vaniglia изговор vaniglia [it]
 • ciliegio изговор ciliegio [it]
 • anemones изговор anemones [en]
 • girasole изговор girasole [it]
 • prezzemolo изговор prezzemolo [it]
 • alloro изговор alloro [it]
 • licopodio изговор licopodio [es]
 • giglio изговор giglio [it]
 • galega изговор galega [eo]
 • Lantana изговор Lantana [en]
 • calendula изговор calendula [it]
 • ginepro изговор ginepro [it]
 • cicuta изговор cicuta [la]
 • cotiledoni изговор cotiledoni [it]
 • colza изговор colza [it]
 • valeriana изговор valeriana [ca]
 • rosmarino изговор rosmarino [it]
 • basilico изговор basilico [it]
 • ortiga изговор ortiga [ca]
 • noce изговор noce [it]
 • melo изговор melo [it]
 • verbena изговор verbena [en]
 • fico изговор fico [it]
 • senape изговор senape [it]
 • timo изговор timo [es]
 • arnica изговор arnica [en]
 • rubia изговор rubia [es]
 • pioppo изговор pioppo [it]
 • laminaria изговор laminaria [it]
 • arachide изговор arachide [it]
 • barbabietola изговор barbabietola [it]
 • rafano изговор rafano [it]
 • tamarro изговор tamarro [nap]
 • spinacio изговор spinacio [it]
 • sandalo изговор sandalo [it]
 • Anice изговор Anice [it]
 • banano изговор banano [eo]
 • abete изговор abete [it]
 • calamo изговор calamo [it]
 • santoreggia изговор santoreggia [it]
 • ricino изговор ricino [it]
 • biancospino изговор biancospino [it]
 • tarassaco изговор tarassaco [it]
 • canapa изговор canapa [it]
 • nocciolo изговор nocciolo [it]
 • asaro изговор asaro [it]
 • Aneto изговор Aneto [es]
 • ninfea изговор ninfea [it]
 • cannella изговор cannella [it]
 • orchidea изговор orchidea [it]
 • giaggiolo изговор giaggiolo [it]
 • Altea изговор Altea [es]
 • equiseto изговор equiseto [it]
 • oleandro изговор oleandro [it]
 • cuscuta изговор cuscuta [pt]
 • cumino изговор cumino [it]
 • portulaca изговор portulaca [it]
 • peperoncino изговор peperoncino [it]
 • salice изговор salice [it]
 • Ribes изговор Ribes [it]
 • frassino изговор frassino [it]
 • drosera изговор drosera [tr]