Категорија:

pronoun

Пријави ме на pronoun

 • one изговор one [en]
 • je изговор je [fr]
 • what изговор what [en]
 • you изговор you [en]
 • either изговор either [en]
 • that изговор that [en]
 • ich изговор ich [de]
 • something изговор something [en]
 • all изговор all [en]
 • which изговор which [en]
 • y изговор y [en]
 • some изговор some [en]
 • me изговор me [en]
 • was изговор was [en]
 • these изговор these [en]
 • neither изговор neither [en]
 • whatever изговор whatever [en]
 • nothing изговор nothing [en]
 • who изговор who [en]
 • certain изговор certain [en]
 • another изговор another [en]
 • tú изговор [es]
 • to изговор to [en]
 • moi изговор moi [fr]
 • us изговор us [en]
 • Ela изговор Ela [pt]
 • ja изговор ja [de]
 • te изговор te [fi]
 • qui изговор qui [fr]
 • é изговор é [fr]
 • whether изговор whether [en]
 • dom изговор dom [pl]
 • jag изговор jag [sv]
 • each изговор each [en]
 • whose изговор whose [en]
 • mi изговор mi [it]
 • мы изговор мы [ru]
 • che изговор che [it]
 • té изговор [es]
 • она изговор она [ru]
 • ovo изговор ovo [eo]
 • ti изговор ti [no]
 • sinä изговор sinä [fi]
 • sé изговор [es]
 • yourself изговор yourself [en]
 • sí изговор [es]
 • ya изговор ya [es]
 • ni изговор ni [da]
 • anyone изговор anyone [en]
 • ore изговор ore [en]
 • vor изговор vor [de]
 • meine изговор meine [de]
 • minä изговор minä [fi]
 • yonder изговор yonder [en]
 • di изговор di [es]
 • ze изговор ze [nl]
 • self изговор self [en]
 • duit изговор duit [ga]
 • ci изговор ci [it]
 • im изговор im [de]
 • acu изговор acu [ga]
 • کون изговор کون [fa]
 • ea изговор ea [ro]
 • Lu изговор Lu [fr]
 • cię изговор cię [pl]
 • ona изговор ona [tr]
 • orm изговор orm [sv]
 • myself изговор myself [en]
 • aici изговор aici [ga]
 • ah изговор ah [ast]
 • ją изговор [pl]
 • herself изговор herself [en]
 • ki изговор ki [hu]
 • moja изговор moja [eu]
 • mu изговор mu [eo]
 • Kami изговор Kami [ind]
 • himself изговор himself [en]
 • nam изговор nam [vi]
 • sinn изговор sinn [de]
 • mise изговор mise [ga]
 • هي изговор هي [ar]
 • irgendein изговор irgendein [de]
 • wee изговор wee [en]
 • co изговор co [pl]
 • anata изговор anata [ja]
 • mé изговор [ga]
 • eder изговор eder [eu]
 • Sila изговор Sila [it]
 • itself изговор itself [en]
 • uaidh изговор uaidh [ga]
 • היא изговор היא [he]
 • Rurouni Kenshin изговор Rurouni Kenshin [ja]
 • uathu изговор uathu [ga]
 • oni изговор oni [eo]
 • taka изговор taka [ja]
 • nasi изговор nasi [pt]
 • ono изговор ono [es]
 • oneself изговор oneself [en]
 • ہم изговор ہم [ur]
 • hän изговор hän [fi]