Категорија:

Tagalog slang

Пријави ме на Tagalog slang

 • pogi изговор pogi [tl]
 • chamba изговор chamba [tl]
 • talo изговор talo [fi]
 • Watusi изговор Watusi [pt]
 • iri изговор iri [tl]
 • chupa изговор chupa [es]
 • batuta изговор batuta [pl]
 • gabo изговор gabo [pt]
 • jamming изговор jamming [tl]
 • unggoy изговор unggoy [tl]
 • usok изговор usok [tl]
 • komiks изговор komiks [pl]
 • palpak изговор palpak [tl]
 • chang изговор chang [de]
 • itlog изговор itlog [tl]
 • umi изговор umi [ind]
 • prosti изговор prosti [tl]
 • bange изговор bange [da]
 • juju изговор juju [ja]
 • praning изговор praning [tl]
 • gatas изговор gatas [tl]
 • tiririt изговор tiririt [tl]
 • alat изговор alat [tl]
 • damo изговор damo [eo]
 • hindot изговор hindot [tl]
 • olat изговор olat [tl]
 • kantot изговор kantot [tl]
 • ihi изговор ihi [tl]
 • harang изговор harang [tl]
 • syota изговор syota [tl]
 • cheng изговор cheng [tl]
 • tsang изговор tsang [tl]
 • landi изговор landi [is]
 • kofa изговор kofa [ha]
 • pinger изговор pinger [ia]
 • tukmol изговор tukmol [tl]
 • dyingle изговор dyingle [tl]
 • apir изговор apir [tl]
 • okray изговор okray [tl]
 • goli изговор goli [tl]
 • burloloy изговор burloloy [tl]
 • tsong изговор tsong [tl]
 • atat изговор atat [ro]
 • jepoy изговор jepoy [tl]
 • kokak изговор kokak [tl]
 • karakas изговор karakas [tl]
 • jagan изговор jagan [tl]
 • silahis изговор silahis [tl]
 • hihirit изговор hihirit [tl]
 • dyukaka изговор dyukaka [tl]
 • toyo изговор toyo [tl]
 • ek-ek изговор ek-ek [tl]
 • dekwat изговор dekwat [tl]
 • bubelya изговор bubelya [tl]
 • tsutsu изговор tsutsu [tl]
 • Wais изговор Wais [tl]
 • echas изговор echas [tl]
 • cheke изговор cheke [tl]
 • chicas изговор chicas [es]
 • topak изговор topak [tl]
 • hulidap изговор hulidap [tl]
 • chugi изговор chugi [tl]
 • patok изговор patok [tl]
 • kembot изговор kembot [tl]
 • dagol изговор dagol [tl]
 • jaya-jaya изговор jaya-jaya [tl]
 • maryjones изговор maryjones [tl]
 • walastik изговор walastik [tl]
 • binarurot изговор binarurot [tl]
 • naka-high изговор naka-high [tl]
 • bagets изговор bagets [tl]
 • denggoy изговор denggoy [tl]
 • butata изговор butata [tl]
 • damagans изговор damagans [tl]
 • bading изговор bading [tl]
 • jowa изговор jowa [tl]
 • egot изговор egot [tl]
 • tsekwa изговор tsekwa [tl]
 • charot изговор charot [tl]
 • bakya изговор bakya [tl]
 • jowawitz изговор jowawitz [tl]
 • butaw изговор butaw [tl]
 • bukbok изговор bukbok [tl]
 • bwaya изговор bwaya [tl]
 • wiwi изговор wiwi [tl]
 • chikahan изговор chikahan [tl]
 • buntot изговор buntot [tl]
 • bangag изговор bangag [tl]
 • timbog изговор timbog [tl]
 • golay изговор golay [tl]
 • tutok изговор tutok [tl]
 • dyorangga изговор dyorangga [tl]
 • boljak изговор boljak [tl]
 • okrayin изговор okrayin [tl]
 • basag изговор basag [tl]
 • tsibak изговор tsibak [tl]
 • scoba изговор scoba [tl]
 • tsugi изговор tsugi [tl]
 • jabong изговор jabong [tl]
 • walanju изговор walanju [tl]