Категорија:

writing system

Пријави ме на writing system

 • epsilon изговор epsilon [en]
 • alpha изговор alpha [en]
 • kappa изговор kappa [en]
 • gamma изговор gamma [nl]
 • lambda изговор lambda [en]
 • phi изговор phi [en]
 • hiéroglyphe изговор hiéroglyphe [fr]
 • hieroglyphs изговор hieroglyphs [en]
 • chi (ち) изговор chi (ち) [ja]
 • cursive изговор cursive [en]
 • omicron изговор omicron [en]
 • iota изговор iota [en]
 • upsilon изговор upsilon [fr]
 • bêta изговор bêta [fr]
 • abjad изговор abjad [ind]
 • sigma изговор sigma [fr]
 • digamma изговор digamma [grc]
 • hieroglyph изговор hieroglyph [en]
 • Indus Valley изговор Indus Valley [en]
 • hiyeroglif изговор hiyeroglif [tr]
 • rhô изговор rhô [fr]
 • boustrophédon изговор boustrophédon [fr]
 • dzêta изговор dzêta [fr]
 • 神代文字 изговор 神代文字 [ja]
 • idéogramme изговор idéogramme [fr]
 • thêta изговор thêta [fr]
 • démotique изговор démotique [fr]
 • cunéiforme изговор cunéiforme [fr]
 • hiératique изговор hiératique [fr]
 • êta изговор êta [fr]
 • oméga изговор oméga [fr]
 • تيفيناغ изговор تيفيناغ [ar]
 • typewriter изговор typewriter [en]
 • Сними изговор за „Tifinagh“ Tifinagh [tzm] Чека на изговор
 • Сними изговор за „ⵜⵉⴼⵉⵏⴰⵖ“ ⵜⵉⴼⵉⵏⴰⵖ [tmh | tzm] Чека на изговор